U wilt zich richten op uw commerciële kernactiviteiten. U begrijpt ook het nut van een goede administratie. Maar u hebt onvoldoende werk voor een fulltime controller. Of u zit tijdelijk krap in uw controlling-capaciteit. Toch wilt u de financiële administratie en rapportage niet langer voor u uitschuiven. Dan wordt het tijd om kennis te maken met een van onze proactieve en meedenkende controllers. Voor een dag, voor een week of zo vaak en zo lang u wilt.

Een unieke dienst, waar u flexibel gebruik van kunt maken. De Bridgekeeper-controller zorgt voor de verwerking van uw financiële administratie en regelt de controlling-activiteiten. Van journaalpost tot fiscale aangifte, van statutaire jaarrekening tot groepsrapportage.

Continuïteit

Onze controller mag dan for a day per week bij u werkzaam zijn, hij weet steeds de laatste stand van zaken. Onze werkprocessen zijn er namelijk op gericht u continuïteit te bieden. Zodat u niet afhankelijk bent van één Bridgekeeper en uw business gewoon kan doordraaien. Dat maakt het verschil.

Strippenkaart voor gegarandeerde beschikbaarheid

U houdt grip op de uitgaven voor uw parttime controller met een strippenkaart. We spreken af hoeveel uren u in een bepaalde periode gebruik wilt maken van onze Bridgekeepers. Wij garanderen dan beschikbaarheid en factureren u periodiek voor de werkelijk afgenomen uren.