Bridgekeepers zijn bouwers en bewakers van de brug die u met uw financiële stakeholders verbindt. Het zijn proactieve doorbijters met een sterke drive.

Proactieve doorbijters

Bridgekeepers zijn gewend problemen aan te pakken. Ze bijten zich vast in de opdrachten van hun klant en laten pas los als ze het afgesproken resultaat bereikt hebben. Keer op keer bieden ze een oplossing in situaties met een zeer krappe deadline. Uiteraard houden ze zich aan de afgesproken opdracht, maar ze kunnen het niet laten ook even in de periferie ervan rond te neuzen. Door hun expertise en globale kijk op het hele speelveld, ontdekken ze vaak verbeterpunten. Proactief gedrag dat zich loont.


Sterke drive

U zult het snel merken. Bridgekeepers beschikken over een sterke drive om klanten optimaal te helpen. Altijd bereid om bij te springen. Om net dat stukje meer te geven en flexibel om te gaan met de omstandigheden. Ze behoeden u voor het weglekken van geld en gaan pas naar huis als het lek gedicht is. Ze werken dus vooral mét u, niet alleen maar vóór u. Het zogenaamde WIJ-gevoel. Een cruciaal onderdeel van onze filosofie waar ons aannamebeleid dan ook op gericht is