Maakt u als Nederlandse vennootschap deel uit van een internationale Groep, dan is Bridgekeeper uw specialist voor het inrichten en beheren van uw administratie. Zowel in de opstartfase van uw organisatie als bij bestaande situaties richten wij administraties in korte tijd (opnieuw) in of beheren die. Steeds met het oog op de belangen van alle stakeholders.

 

Specialisten en generalisten

Wij werken nauw samen met andere specialisten in dit veld. We hebben het dan over fiscalisten, notarissen en accountants. Sterker nog, zij schakelen ons in daar waar zij de kennis en capaciteit ontberen voor het opzetten van een administratie. Doordat wij hun taal spreken en hun behoeften kennen, kunnen we namens u hun werkzaamheden nauwkeurig en effectief voorbereiden. Op de manier die past bij hen past. Zo zijn we naast specialist ook generalist. Onafhankelijk en objectief.

 

Over de oprichters

Bridgekeeper is een initiatief van Rob Koster en Claude Onvlee. Beiden hebben naam gemaakt in de wereld van financial controlling bij grote multinationals en MKB-organisaties. Zo waren zij jarenlang betrokken bij het inrichten van financiĆ«le administraties voor lokale vennootschappen die deel uitmaken van buitenlandse firma’s. Daarbij hebben ze veel ervaring opgedaan met internationale accounting procedures.