Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van uw financiële administratie en het maken van rapportages. Snel, efficiënt en steeds met de nadruk op compliance met de lokale en buitenlandse GAAP. En met een naadloze aansluiting van uw statutaire jaarrekening op de fiscale aangifte en de groepsrapportage. Wij doen dit op projectmatige basis en committeren ons aan het resultaat en de opleverdatum.

 

Administratieve software

Bridgekeeper beschikt over verschillende administratieve pakketten waarmee uw administratie vanaf dag één gevoerd kan worden. Het grote voordeel daarvan is, dat u zelf niet hoeft te investeren in dure softwarelicenties. Bovendien scheelt het inrichtings- en opleidingskosten. Bridgekeeper biedt u een passende, turnkey oplossing. Efficiënt en tegen lage kosten.

Partner van ù

Bridgekeeper werkt nauw samen met uw adviseurs. Fiscalisten, notarissen en accountants. Specialisten die ons inschakelen opdat ze graag gebruik maken van onze controlling expertise. Want we spreken hun taal en doen het voorbereidende werk voor ze, waar ze zelf niet de tijd voor hebben. Dit verhoogt hun efficiëntie en die van uw bedrijfsvoering. Bridgekeeper als bruggenbouwer tussen u en uw partners. Onze partners.